HET VERHAAL VAN DE HOUTEN HORLOGES VAN BOBO BIRD®

BOBO BIRD ® is een naam die zich ertoe verbindt zijn klanten de hoogste kwaliteit, natuurlijke, stijlvolle en unieke houten horloges te bieden die zijn vervaardigd door modern vakmanschap en traditioneel vakmanschap te combineren.
De horloges zijn gemaakt van gerecycled en teruggewonnen hout omdat we ons bewust zijn van de mate van sociale impact die we als bedrijf hebben op het milieu om ons heen. Onze uitstekende ordertracering en kwaliteitsgaranties garanderen de 100% tevredenheid van onze klanten die ervoor kiezen om keer op keer zaken met ons te doen.
Alle ontwerpen zijn origineel en gemaakt van natuurlijk hout!
We zijn er trots op dat we u geweldige ontwerpen kunnen aanbieden.
In de winter van 1995, in het noorden van China, wilde een jongen een horloge als verjaardagscadeau. Zijn vader, een oude timmerman, maakte volledig met de hand een houten horloge voor de jongen om zijn zoon zijn beste liefde te schenken. Jaren later creëerde de zoon de BOBO BIRD voor zijn vader omdat het horloge dat hij op zijn verjaardag ontving het meest bijzondere geschenk was dat hij ooit had gekregen. De naam BOBO BIRD kwam van een soort lokale vogels die in de bush zaten en een geluid maakten als BO-BO.

BOBO BIRD is een goede combinatie van Chinees vakmanschap en Japanse bewegingstechnologie. Hout straalt een buitengewone energie naar de pols. Vanwege zijn unieke textuur, innovatief en persoonlijk ontwerp is BOBO BIRD erg geliefd bij vele consumenten, jong en oud omarmt onze houten horloges. Al het hout is gemaakt van teruggewonnen en gerecyclede esdoorn, bamboe en sandelhout om bij te dragen aan de groene aarde en de vervuiling door metaal en rubber te verminderen.

De wens van BOBO BIRD: dichter bij de schoonheid van de natuur komen.

Saffierglas staat in de luxe horlogewereld bekend als het ultieme materiaal voor transparantie en duurzaamheid. 

Saffier is een synthetisch kristal (aluminiumoxide Al2O3) in plaats van echt glas. Het is kleurloos en optisch helder. Mechanisch gezien staat diamant op de tweede plaats als de hardste en meest krasbestendige materialen op aarde. 

Het heeft ook een zeer hoge elasticiteitsmodulus en treksterkte, waardoor het extreem veelzijdig en bestand is tegen stoten / schuren. BoBo Bird blijft trouw aan hun missie van kwaliteit en vakmanschap door ditzelfde glas op te nemen in veel van onze houten horloges.

BOBO BIRD is een naam die zich ertoe verbindt zijn klanten de hoogste kwaliteit, natuurlijke, stijlvolle en unieke houten horloges te bieden die zijn vervaardigd door modern vakmanschap en traditioneel vakmanschap te combineren.

Mechanisch aangedreven houten horloges.

Trillingsfrequentie: 21600 keer / uur
Hoofdveer verwondingsrichting: rotatie links
Nauwkeurigheid : – 10 + 30 seconden dag
Duur tijd : meer dan 40 uur
Aandrijfsysteem : 2-polige stappenmotor

Batterij aangedreven uurwerken (quartz)

Stemvork Type : kwartskristal
Frequentie : 32.768 Hz
Nauwkeurigheid : +/- 20 seconden / maand
Batterij : zilveroxide SR626SW (SEIZAIKEN)
Aandrijfsysteem : 2-polige stappenmotor

Alle houten horloges voor heren en dames zijn vervaardigd van 100% hout, een aantal modellen in combinatie met roestvrij staal. Alle hout wordt duurzaam gewonnen en verwerkt.

BOBO BIRD is een goede combinatie van Chinees vakmanschap en Japanse bewegingstechnologie. Hout brengt een pols van buitengewone temperatuur naar de pols. Vanwege zijn unieke textuur, innovatief en persoonlijk ontwerp is BOBO BIRD erg geliefd bij jonge consumenten. Al het hout is gemaakt van teruggewonnen en gerecyclede esdoorn, bamboe en sandelhout om bij te dragen aan de groene aarde en de vervuiling door metaal en rubber te verminderen.

De wens van BOBO BIRD: dichter bij de schoonheid van de natuur komen.

De horloges zijn gemaakt van gerecycled en teruggewonnen hout omdat we ons bewust zijn van de mate van sociale impact die we als bedrijf hebben op het milieu om ons heen. Onze uitstekende ordertracering en kwaliteitsgaranties garanderen de 100% tevredenheid van onze klanten die ervoor kiezen om keer op keer zaken met ons te doen.
Alle ontwerpen zijn origineel en gemaakt van natuurlijk hout!
We zijn er trots op dat we u geweldige ontwerpen kunnen aanbieden.
× Wij zijn ook bereikbaar via whatsapp